Stilo bakgrund

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojesi suojaaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Tietosuojaselosteesta voit lukea, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihin liittyen.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä
Rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelyssä on:

Företaget AB
Organisaatio nro: 556330-1976
Vängavägen 11
513 32 Fristad

Ketkä ja mistä keräämme henkilötietoja?
Kun olet meihin yhteydessä (esim. tehdessäsi ostoksen, täytettäessäsi lomaketta tai vieraillessasi verkkosivustolla), keräämme sinusta henkilötietoja. Keräämämme tiedot ovat nimi, sosiaaliturvatunnus, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, osto-, tilaus- ja käyttöhistoria, IP-osoite ja tiedot, jotka annat asiakaspalveluumme.

Määritelmät
Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Tällaisia ​​tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, kuva, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja kotiosoite, IP-osoite, tiedot osaamisesta, koulutuksesta tai aikaisemmasta kokemuksesta. Vaikka yksittäinen tieto ei välttämättä riitä tunnistamaan sinua yksilönä, tieto voi olla henkilötietoa, jos se yhdessä muiden tietojen kanssa voidaan yhdistää sinuun.

Henkilötietojen ”käsittelyllä” tarkoitetaan olennaisesti henkilötietoihin liittyvää toimintaa tai toimintojen yhdistelmää, kuten keräämistä, rekisteröintiä, järjestämistä, jäsentämistä, tallentamista, käsittelyä tai muokkaamista, tuotantoa, lukemista, käyttöä, luovuttamista lähettämällä, levittämällä tai muutoin saataville, mukauttaminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

Mitä henkilötietoja kerätään ja miksi?
Keräämme tietoja, kun esimerkiksi käytät palveluitamme, rekisteröidyt kursseillemme ja seminaareillemme, tilaat uutiskirjeemme, haet työpaikkaa, osallistut kyselyihin tai otat meihin yhteyttä erilaisilla kysymyksillä.
Keräämme myös henkilötietoja, joita tarvitaan asiakassuhteesi hoitamiseen ja palveluiden tarjoamiseen yhteisen sopimuksemme mukaisesti. Tämä sisältää yleensä tietoja, kuten nimesi ja puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, mutta voi sisältää myös muita tietoja, kuten IP-osoitteen. Saatamme kerätä henkilötietojasi eri lähteistä.

Tiedot, jotka kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivuillamme.Me (ja puolestamme toimivat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat) käytämme evästeitä ja muita työkaluja (kuten verkkoanalytiikkatyökaluja ja pikselitunnisteita) kerätäksemme tietoja sinusta automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien mukaisesti. ja määräykset. Automaattisesti kerättyjen tietojen tyyppejä voivat olla:

  • Tietoja käyttämästäsi selaimesta
  • Katselemiesi verkkosivujen käyttäjien käyttäytyminen ja vuorovaikutustiedot
  • IP-osoitteesi
  • selaimesi kieli
  • Maantieteellinen sijaintisi (rajoitettu kaupunkiin ja maahan);
  • Verkko-operaattorisi

Tiedot, jotka voidaan hakea muista lähteistä
Saatamme saada sinua koskevia henkilötietoja muista laillisista lähteistä, mukaan lukien tiedot kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista ja tietojen kerääjistä, sekä tietoja kolmansilta osapuolilta. Henkilötietotyyppejä, joita voimme kerätä tällaisista lähteistä, ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Faksinumero
  • Ammattinimike ja työpaikka
  • Referenssit (työhönottoprosessin tapauksessa)

Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?
Sinusta keräämiämme henkilötietoja käytetään:

  • Täyttääkseen lakisääteisiä vaatimuksia tai laillisia viranomaispyyntöjä
  • Hallinnolliset ja sisäiset liiketoiminnalliset tarkoitukset
  • Tarjoaa sinulle tuotteita ja palveluita sekä tiedottaa uusista tuotteista, palveluista ja tapahtumista
  • Arvioidaksemme ja parantaaksemme tarjontaamme ja kommunikointiamme asiakkaiden kanssa
  • Liiketoimintamme ja palveluidemme kehittäminen
  • Tietojen käsittely mainontatarkoituksiin
  • Tilastot

Henkilötietojen käsittely lakisääteisen velvoitteen vuoksi
Henkilötietojen käsittely on myös sallittua, jos kansallinen lainsäädäntö sitä vaatii, edellyttää tai sallii. Käsittelyn tyypin ja laajuuden on oltava laillisesti valtuutetun tietojenkäsittelytoiminnan kannalta välttämätön ja sovellettavien lakien mukainen.

Henkilötietojen käsittely oikeutettujen etujen vuoksi
Henkilötietoja voidaan myös käsitellä, jos se on meidän kannaltamme oikeutetun edun vuoksi tarpeen.
Lailliset edut ovat yleensä laillisia (esim. maksamattomien saatavien perintä) tai kaupallisia (esim. sopimusrikkomusten välttäminen). Olemme esimerkiksi saaneet ajatella, että meillä on oikeutettu etu pystyä täyttämään velvollisuutemme sinua kohtaan ja hallinnoimaan asiakastiliäsi.

Käyttäjätiedot ja Internet
Jos henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään verkkosivustoilla tai sovelluksissa, rekisteröidyille on ilmoitettava tästä tietosuojalausunnossa ja tarvittaessa tiedotettava evästeistä. Tietosuojalausunnot ja mahdolliset evästetiedot on integroitava niin, että ne ovat helposti tunnistettavissa, suoraan saatavilla ja jatkuvasti rekisteröityjen saatavilla. Jos verkkosivustojen ja sovellusten käytön arvioimiseksi luodaan käyttöprofiileja (seurantaa), siitä on aina ilmoitettava rekisteröidyille tietosuojaselosteessa. Henkilökohtainen seuranta voidaan suorittaa vain, jos se on kansallisen lainsäädännön mukaan sallittua tai rekisteröidyn suostumuksella. Jos verkkosivustot tai sovellukset pääsevät käsiksi henkilötietoihin alueella, joka on rajoitettu rekisteröityneille käyttäjille, rekisteröidyn henkilöllisyyden ja suostumuksen tulee tarjota riittävä suoja pääsyn varalta.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?
Sinusta keräämämme tiedot säilytetään liikesuhteemme aikana asiakkaan kanssa. Poistamme kuitenkin henkilötietosi kolmen (3) vuoden liikesuhteen päättymisestä. Huomaa, että joitain tietoja on säilytettävä pidempään, myös liikesuhteen päättymisen jälkeen, kun kansallinen lainsäädäntö niin vaatii. Tällaisia ​​vaatimuksia voi ilmetä esimerkiksi verolainsäädännöstä tai kirjanpitolaeista. Huomaa myös, että jotkin verkkotunnusten rekisteröinnit edellyttävät myös tiettyjen tietojen säilyttämistä pidemmän aikaa.

Tietojasi sinusta ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen tai lainvastaisella tavalla.

Henkilötietojen luovuttaminen
Meillä on oikeus palkata aliagentteja käsittelemään henkilötietoja puolestasi. Sitoudumme ilmoittamaan sinulle mahdollisista suunnitelmistamme palkata ja/tai vaihtaa sijainen ja antaa sinulle mahdollisuuden vastustaa tällaisia ​​muutoksia.

Jos käytämme alikäsittelijöitä käsittelemään henkilötietojasi puolestasi, olemme täysin vastuussa sinulle tällaisista alikäsittelijöistä.
Yritykset, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme, tekevät aina henkilötietojen käsittelysopimuksen kanssamme varmistaakseen, että kumppanimme ylläpitävät henkilötietojesi korkeaa suojaustasoa. EU:n/ETA:n ulkopuolisten kumppaneiden tapauksessa toteutetaan erityisiä suojatoimenpiteitä, kuten Euroopan komission hyväksymiä standardoituja tiedonsiirtolausekkeita sisältävien sopimusten allekirjoittaminen.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille, kun (i) sitä edellyttää laki, muut lakisääteiset tai hallituksen päätökset tai (ii) tietoja luovutetaan vakuutusyhtiöille, pankeille tai etukumppaneille kuten edellä.
Voimme luovuttaa henkilötietoja myös kolmansille osapuolille, esimerkiksi poliisille, veroviranomaiselle tai mille tahansa muulle viranomaiselle, rikostutkinnan aikana tai jos olemme muutoin lain tai viranomaisen päätöksen perusteella velvollisia antamaan tällaisia ​​tietoja.
Emme luovuta henkilötietojasi muussa kuin kuvatussa laajuudessa.

Oikeutesi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti
Sinulla on sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti oikeus pyytää pääsyä sinusta käsiteltyihin henkilötietoihin milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset henkilötietosi oikaisemaan, pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, käyttää oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
Jos Käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi kyseiseen käsittelyyn milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle milloin tahansa, jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Evästeet
Käytämme tällä sivustolla evästeitä. Eväste on pieni tietopaketti, joka lähetetään verkkosivulta ja tallennetaan käyttäjän selaimeen, matkapuhelimeen, tablettiin tai muuhun laitteeseen, kun käyttäjä selaa verkkosivua. Eväste voi auttaa verkkosivuston tarjoajaa tunnistamaan laitteesi, kun seuraavan kerran vierailet verkkosivustolla, antaa sinulle pääsyn tiettyihin verkkosivuston toimintoihin ja/tai tallentaa selaustottumuksiasi. On olemassa muita teknologioita, kuten pikselitunnisteita, verkkovirheitä, verkkotallennustilaa ja muita vastaavia tiedostoja ja tekniikoita, joilla voi olla samat toiminnot kuin evästeillä. Käytämme termiä ”evästeet” evästeistä ja kaikista vastaavista teknologioista.

Käytämme sekä ”pysyviä evästeitä” että ”sess”.